COACHING OP POLITIEK MEESTERSCHAP

Coaching

COACHING OP POLITIEK MEESTERSCHAP

Je kunt als aanvulling op onze trainingen, maar ook in plaats van onze trainingen, een individueel coachtraject met ons aangaan. Het biedt je bij uitstek de ruimte voor je eigen praktijksituaties en je eigen uitdagingen daarbij. Het is aantrekkelijk om in een ruimer tijdsbestek dan een training te werken aan het verdiepen van je politieke competentie. Ieder coachtraject is maatwerk, uiteraard! Wat veelal terugkomt is de focus op effectiever opereren in besluitvormingsprocessen en hoe je met meer plezier het spel kunt spelen. Vaak werken we aan het vinden van de juiste balans tussen strategie, inhoud en je eigen normen en waarden.

Als je echt iets moois wil? Je coachtraject combineren met onze online training “Politiek Meesterschap” biedt ‘best of both worlds’ en bevelen we van harte aan!
We nodigen je graag uit om met ons in gesprek te gaan over je coachvragen. We zijn ervan overtuigd dat we dan tot een bijzonder aantrekkelijke invulling kunnen komen van je individuele leerwensen. Je kunt het contactformulier hiervoor gebruiken en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

MEER WETEN OVER ONS?

Neem dan contact op!