Gesprekspartner bij visieontwikkeling

Gesprekspartner

Gesprekspartner bij visieontwikkeling

Wie in de eigen organisatie allerlei ongestuurde machtsprocessen wil beteugelen, moet allereerst een nieuw en praktisch begin maken met beter gestuurde besluitvorming en met een meer doordachte en bespreekbare inzet van macht. Dat vraagt direct aanvullend een herstel van onderling vertrouwen, dat in de loop van voorgaande jaren bij velen in de organisatie is afgenomen. Wil je als leidinggevende of bestuurders daar iets aan doen, dan heb je een verhaal nodig, waar je echt achter staat en dat je goed doordacht hebt.

Ik heb in de loop van vele jaren, via een veelheid aan gesprekken, via lang denken en het schrijven van vier boeken over dit onderwerp een visie ontwikkeld die ik graag met je wil delen. Ik voer op dit moment veel gesprekken met allerlei mensen uit alle lagen van organisaties over hun ervaringen met het machtsspel en met besluitvorming. Dat zal een nieuw boek worden, waarin ik hoop om mijn inzichten op dit gebied echt op een rijtje te krijgen, met diepe wortels in de ervaren praktijk van velen.

Als jij vanuit een grondig doordachte visie macht en besluitvorming te verbeteren, dan kan ik voor jou een gesprekspartner zijn.

MEER WETEN OVER ONS?

Neem dan contact op!